Go to top

Gekko hem respost a l’encàrrec de dissenyar el Pla d’Empresa i de Comunicació de B-Global Consulting, empresa consultora especialitzada en la internacionalització d’empreses i la cerca de fons per a l’expansió d’aquestes.

Aquest Pla d’Empresa ha possibilitat conceptualitzar i aprofundir en els continguts dels serveis de la consultora i definir de forma precisa el perfil del client potencial i els diversos segments que el conformen. En coherència, s’ha desenvolupat un Pla de Comunicació enfocat a captar els diferents segments del públic objectiu tot responent a les seves inquietuds i necessitats reals. 

Finalment, s’han abordat també els processos operatius de l’empresa, definint els protocols de treball intern i fases de treball per a poder oferir un servei de qualitat, diferenciat i enfocat als objectius concrets del client.

Finalment, també des de Gekko s’han treballat els continguts i dissenys dels diferents elements de comunicació i de la imatge corporativa.

Derivat del projecte realitzat i com a reflex dels bons resultats obtinguts, s’ha generat una col·laboració estable així com la implicació al projecte empresarial.

Client: B-Global Consulting
Sector: Consultoria Internacionalització
Col·laboració: Pla d’Empresa, Pla de Comunicació

CONTACTA!

  • Calle Llobet i Vall-Llosera 8, 3-1. Barcelona.
  • 696131796
  • ariadna@gekko.cat

Trobem-nos i fem una primera diagnosi, sense cost ni compromís!

FES LA TEVA CONSULTA!