Go to top

IMPULSEM LA COOMPETITIVITAT I RESULTATS CORPORATIUS

Ajudem a les empreses i als professionals que la integren a impulsar la seva competitivitat i resultats de manera sostenible en el temps. 

Entenem que la millora de la competitivitat de les empreses deriva tant d’una bona estratègia corporativa com d’un equip i una direcció amb habilitats i talents òptims.

En conseqüència, hem desenvolupat una metodologia única i innovadora que aborda el creixement de les empreses, de les persones empresàries i dels equips, de manera transversal i coordinada.

El mètode Kaizen usa la consultoria d’estratègia i desenvolupament de negoci i el coaching empresarial de manera que tots dos factors es nodreixen i retroalimenten. Maximitzem d’aquesta manera els resultats de les empreses i la seva competitivitat alhora que treballem el desenvolupament d’habilitats, el potencial i el benestar de les persones que la conformen, aspectes que al seu torn són clau per a aconseguir els objectius corporatius de manera saludable i sostenible en temps.

Consultoria Kaizen compta amb Ángeles Ascanio com coach empresarial i amb Ariadna Camí com a consultora d’estratègia i desenvolupament de negoci, a més de col·laboradors d’alt nivell especialistes en àmbits concrets, com Darío Andrónico en l’àmbit de les vendes.

MÈTODE KAIZEN

Consultoria estratègica & coaching professional

MÈTODE KAIZEN

CONSULTORIA ESTRATÈGICA + COACHING EMPRESARIAL

El mètode Kaizen usa la consultoria d’estratègia i desenvolupament de negoci i el coaching empresarial de manera que tots dos factors es nodreixen i retroalimenten.

Maximitzem d’aquesta manera els resultats de les empreses i la seva competitivitat alhora que treballem el desenvolupament d’habilitats, el potencial i el benestar de les persones que la conformen, aspectes que al seu torn són clau per a aconseguir els objectius corporatius de manera saludable i sostenible en temps.

.

FORMACIONS, CONFERÈNCIES I XERRADES

Oferim formacions, conferències i xerrades enfocades a donar eines a CEOs, directius i equips de treball per a millorar la gestió interna corporativa.

L’enfocament de les nostres sessions considera tant el punt de vista operacional, com l’estratègic i el relacional.

Amb aquesta visió transversal adaptem les nostres formacions, conferències i xerrades a les necessitats de les empreses i equips de treball.

PLA D’ACCIÓ I MARKETING DIGITAL

La nostra trajectòria ajudant a professionals i empreses, ha posat en relleu la importància de fer costat a les empreses en el desplegament i implementació del pla d’acció. Per aquest motiu, a més d’oferir un servei de seguiment i monitoratge del projecte, comptem amb especialistes en l’àmbit del màrqueting digital que ajuden els nostres clients a implementar les accions previstes en aquest àmbit, sense perdre de vista les estratègies, objectius i treball realitzat en l’àmbit de la consultoria.

CONTACTA'M I PARLEM!

  • Barcelona
  • 696131796
  • ariadna@gekko.cat
Trobem-nos i fem una primera valoració del teu cas, sense cost ni compromís!

FES UNA CONSULTA!