Go to top

Planificació estratègica | Pla de marketing | Comunicació corporativa

Sóc l’Ariadna Camí, consultora d’estratègia i desenvolupament de negoci.

Dissenyo estratègies corporatives i sectorials sobre la base d’una anàlisi en profunditat de la realitat i context de l’activitat econòmica objecte d’estudi.

La creativitat juga un paper essencial en el desenvolupament dels nostres projectes, com a eina que ens ajuda a definir estratègies corporatives i desenvolupar, identificar, potenciar i comunicar els nostres valors diferencials de forma coherent amb els objectius corporatius i també, amb els valors i prioritats de les persones empresàries.

Col·laboro amb start ups, emprenedors, empreses, entitats de representació col·lectiva sectorial i institucions públiques des de fa més de 20 anys, per aconseguir resultats excel·lents basats en decisions estratègiques i solucions pràctiques a mida.

El meu compromís és treballar per a assolir els teus objectius combinant l’enfocament analític, l’estratègia creativa i la comunicació efectiva, per això a Gekko hi trobaràs el soci que necessites, per fer avançar el teu negoci, iniciar un projecte d’emprenedoria o desenvolupar un pla estratègic sigui corporatiu o sectorial.

 

Ángeles Ascanio

Ángeles es Coach y Consultora empresarial. Acompaña a emprendedores, empresarios y a equipos conseguir los mejores resultados e impulsar sus negocios. Es experta en potenciar el talento de las personas, en desarrollar el mindset y las habilidades empresariales para la gestión del cambio, el liderazgo y la innovación en sus negocios mientras disfrutan de una vida con más equilibrio, libertad y plenitud

Teodor del Mas

 

La meva missió és que, amb estratègia i creativitat, assoleixis els teus objectius. 

CONTACTA'M I PARLEM!

  • Barcelona
  • 696131796
  • ariadna@gekko.cat
Trobem-nos i fem una primera valoració del teu cas, sense cost ni compromís!

FES UNA CONSULTA!