Go to top

ARIADNA CAMÍ

Consultora en estratègia corporativa i desenvolupament de negoci

Dissenyo estratègies corporatives sobre la base d’una anàlisi en profunditat de la realitat i context del negoci dels meus clients

L’anàlisi, el sentit comú i la creativitat juguen un paper essencial en el desenvolupament dels nostres projectes, com a eines que ens ajuden a definir estratègies corporatives i desenvolupar, identificar, potenciar i comunicar els nostres valors diferencials de forma coherent amb els objectius corporatius i també, amb els valors i prioritats de les persones empresàries.  

Ajudo a les persones empresàries a desenvolupar una avantatge competitiva que posicioni el seu negoci en el mercat i que ho faci de forma sostenible. Per a que això sigui possible revisem cada una de les diferents àrees del negoci i identifiquem les necessitats de millora i oportunitats de creixement que es presenten tant en la gestió interna, els processos de treball, el control econòmic i financer, com pel que fa al model de negoci, estratègia corporativa, el màrketing i la comunicació. 

Col·laboro amb start ups, emprenedors, empreses, entitats de representació col·lectiva sectorial i institucions públiques des de fa més de 20 anys, per aconseguir resultats excel·lents basats en decisions estratègiques i solucions pràctiques a mida.

El meu compromís és treballar per a assolir els teus objectius per això a Gekko hi trobaràs el soci que necessites, per fer avançar el teu negoci, iniciar un projecte d’emprenedoria o desenvolupar un pla estratègic sigui corporatiu o sectorial.

 

EQUIP DE COL·LABORADORS 

ÁNGELES ASCANIO

Coah i consultora empresarial

Ángeles és Coach i Consultora empresarial. Acompanya a emprenedors, empresaris i a equips a aconseguir els millors resultats i impulsar els seus negocis.

És experta en potenciar el talent de les persones, en desenvolupar el mindset i les habilitats empresarials per la gestió del canvi, el lideratge i la innovació en els seus negocis mentre gaudeixen d’una vida amb més equilibri, llibertat i plenitud.

Ángeles és autora de “La Magia de Atreverte a Ser” un llibre d’autolideratge que t’ensenya a transformar els teus patrons i creences limitant-se perquè siguis el líder de la teva vida personal i professional. Una guia pràctica mindset i eines personals per persones que volen passar de tenir una vida ordinària a una vida extra ordinària.

 

Foto Ángeles
Foto Teo

TEODOR DEL MAS

Especialista en Start-ups i captació d’inversió privada

Teodor va estudiar Economia a la UAB per posteriorment anar a la University of Technology, Sydney, a estudiar un Màster in International Business, amb una beca de la UAB.

Dedicat tota la vida al marketing, les compres i les vendes, a convèncer a persones, a trobar canals de venda i de negoci, a negociar amb clients i proveïdors. Li agrada dir que el paguen per pensar i per la seva capacitat d’imaginar un futur incert.

Especialista en preparar Start-ups per a rondes d’inversió seed i pre-seed i captar inversió privada. Amb més de 50 start-ups acompanyades fins a dia d’avui.

Teodor és autor de “Fer diners” un llibre que us ajudarà a sobreviure eficaçment en la presa d’infinitat de decisions econòmiques que conformen la vostra vida.

La meva missió és que assoleixis els teus objectius. 

CONTACTA'M I PARLEM!

  • Barcelona
  • 696131796
  • ariadna@gekko.cat
Trobem-nos i fem una primera valoració del teu cas, sense cost ni compromís!

FES UNA CONSULTA!