Go to top
Pla estratègic de la millora de la competitivitat

Delicious English és un nou concepte de negoci que se centra a oferir una metodologia d’aprenentatge i millora de les capacitats i habilitats per a parlar en anglès centrada en la pràctica culinària. Així mateix, disposa de serveis especialitzats en el client empresa, en els quals es desenvoulpen també activitats de teambulding.

A Gekko hem tingut la oportunitat de desenvolupar un Pla Estratègic per a la Millora de la Competitivitat conjuntament amb la direcció de Delicious English. Aquest pla ha permès redefinir un concepte de negoci més competitiu, detectant nínxols de mercat i segments de la demanda als qual poder oferir un servei especialitzat, diferenciat i coherent amb l’essència del projecte.

Així mateix, s’ha realitzat un pla d’acció detallar per a implementar el conjunt de mesures tant operatives com de comunicació i promoció, de forma ordenada, per tal d’aconseguir els objectius prèviament fixats.

Finalment, també des de Gekko s’ha donat seguiment i supervisió als continguts i dissenys dels diferents elements de comunicació emprats i s’ha refet la web.

Ha estat una col·laboració molt interessant els resultats de la qual han estat molt satisfactoris.

Delicious English, ha aconseguit una millora significativa de la seva competitivitat!

Client: Delicious English
Sector: Formació
Col·laboració: Pla de Millora de la Competitivitat

CONTACTA I PARLEM!

  • Calle Llobet i Vall-Llosera 8, 3-1. Barcelona.
  • 696131796
  • ariadna@gekko.cat

Trobem-nos i fem una primera diagnosi, sense cost ni compromís!

FES LA TEVA CONSULTA!