Go to top

Wedding Media International (WMI) és un grup de comunicació amb una dilatada experiència en el sector nupcial. La seva activitat principal és la difusió tant en el canal offline (revistes en paper i esdeveniments) com en l’online (webs, xarxes socials i revistes digitals). Actualment compten amb oficines a Espanya, Portugal, Mèxic i Brasil, sumant sis revistes nupcials i set webs amb una important difusió internacional.

WMI va contractar els meus serveis per a desenvolupar un Pla Estratègic sobre el sector nupcial a la demarcació de Barcelona, el qual va ser encarregat per part de la Diputació de Barcelona.

El Pla Estratègic presenta una anàlisi completa de l’oferta, la demanda, els serveis i l’entorn administratiu d’un sector amb un protagonisme cabdal dins de l’economia del territori. L’estudi proposa un conjunt d’eines per a la millora del posicionament de la demarcació pel que fa al turisme de casaments amb el detall d’un pla d’accions, polítiques de comunicació, promoció i inversió ajustades a les necessitats concretes del mercat.

Client: Wedding Media International
Sector:Agència de Comunicació- Editorial
Col·laboració: Planificació Estratègica – Pla de Màrqueting/Comunicació

CONTACTA'M I PARLEM!

  • Carrer Llobet i Vall-Llosera 8, 3-1. Barcelona.
  • 696131796
  • ariadna@gekko.cat

Trobem-nos i fem una primera diagnosi, sense cost ni compromís!

FES UNA CONSULTA!