Go to top

ESTRATÈGIES PER FER FRONT A LA CRISIS

La situació d’excepcionalitat en la qual vivim, és possible que t’hagi fet qüestionar i repensar el teu model de negoci, accelerant el necessari procés d’innovació empresarial i introducció digital a la teva empresa. Però, serem capaços de sostenir aquestes noves capacitats de manera eficient? Estem preparats per a explorar nous formats i conceptes de negoci?

Igualment important és considerar que en aquest procés, no podem oblidar-nos de gestionar el canvi amb els nostres equips de treball, ni de mantenir-nos propers als clients per a detectar les noves necessitats que puguem cobrir. 

Ara és el moment d’analitzar, de desenvolupar i consolidar processos, reformular els nostres serveis i dissenyar estratègies per a poder donar resposta al nou context social i econòmic que s’obre amb la crisi sanitària.

És moment de generar un pla d’acció que ens permeti veure en el canvi una oportunitat.

SESSIONS DE CONSULTORIA ESTRATÈGICA GRATUÏTES

Si la teva empresa s’ha vist afectada pel COVID, posa’t en contacte mitjançant el formulari o per correu, indicant el nom de la teva empresa, el sector i la teva disponibilitat horària. 

Concertarem dues sessions gratuïtes de consultoria estratègica online, en les quals analitzarem la situació del teu negoci i del sector i definirem les oportunitats de millora de la teva posició competitiva i les principals estratègies a desenvolupar per a aconseguir-ho.

SOL·LICITA EL SERVEI DE CONSULTORIA GRATUÏT!

  • Barcelona
  • 696131796
  • ariadna@gekko.cat

Indica el nom de la teva empresa, sector d’activitat i disponibilitat horària.

CONTACTA!