Go to top

ARIADNA CAMÍ

Consultora en estratègia corporativa i desenvolupament de negoci

Vaig estudiar Dret una mica per inèrcia, m’interessava la psicologia però era una carrera sense massa sortida, deien… Així que amb 18 anys vaig decidir tirar pel dret, mai millor dit. De seguida em vaig adonar que no m’hi dedicaria, però m’agrada acabar el que començo i la veritat és que estava molt feliç al pis d’estudiants a Girona..

Quan jo tenia 20 anys la meva parella va muntar un negoci i aquí vaig començar a indagar en les estratègies de vendes de les empreses, analitzava els anuncis i els negocis, m’agradava identificar a qui es dirigien, que oferien de diferent i millor que la seva competència i m’encantava pensar en eines i estratègies per diferenciar-se i comunicar les seves propostes de valor.  Aquí va començar tot.

Ariadna Camí

Quan vaig acabar la carrera, desprès d’un any viatjant i treballant per Europa, ho tenia clar; volia ser consultora d’estratègia corporativa.  Vaig cursar primer un Màster i desprès un Post Grau i al acabar em vaig posar pel compte, així directament!

Col·laborava amb una agencia de publicitat analitzant el mercat dels seus clients, identificant el possicionament ideal i diferenciador, el model de negoci òptim… Va estar bé, però vaig ser conscient que necessitava experiència en una consultora, així que vaig començar a treballar a Incotur Consulting. Van ser 7 anys d’aprenentatge que he d’ agrair. A dia d’avui encara col·laborem, han passat 23 anys!

Va arribar la crisi del 2008 i va ser un moment per volar, volar en sentit literal.. Vaig tornar a viatjar, un any entre Austràlia i Sud Est Asiàtic. 

A la tornada em van proposar portar un projecte d’ aliança estratègica entre tres universitats privades, un repte que per la universitat Ramon Llull i per mi mateixa, el qual culminava cinc anys desprès amb el reconeixment de Campus d’Excel·lència internacional, (CEI) segell que vam aconseguir tot i ser tres universitats privades, de fet, les úniques que en l’àmbit espanyol van aconseguir aquesta fita.

Durant aquests anys, compaginava aquesta feina amb projectes pròpis per clients que anàven arribant del boca orella, no volia deixar de fer de consultora per compte propi encara que fos a temps parcial.

Tot anava bé, però professionalment sentia una incongruència: com podia estar assessorant empreses si jo mateixa no estava treballant al 100% pel meu compte?. Així doncs, una vegada vam aconseguir el segell CEI, em vaig decidir a estar 100% pel meu compte, ajudant a empreses a ser més rendibles i a aconseguir una posició competitiva més sòlida, ara sota la marca GEKKO. 

Des d’aleshores, col·laboro amb start ups, emprenedors, empreses, entitats de representació col·lectiva sectorial i institucions públiques, per aconseguir resultats excel·lents basats en decisions estratègiques i solucions pràctiques a mida. 

I d’on ve aquest nom? Doncs al meu viatge pel Sud Est Asiàtic vaig descobrir uns petits dracs amb aquest nom, resulta que són els únics animals que veuen el color en la foscor. M’agrada pensar que jo també ajudo a veure el color en la foscor als empresaris i empresàries que confien en mi.

EQUIP DE COL·LABORADORS 

ÁNGELES ASCANIO

Coah i consultora empresarial

Ángeles és Coach i Consultora empresarial. Acompanya a emprenedors, empresaris i a equips a aconseguir els millors resultats i impulsar els seus negocis.

És experta en potenciar el talent de les persones, en desenvolupar el mindset i les habilitats empresarials per la gestió del canvi, el lideratge i la innovació en els seus negocis mentre gaudeixen d’una vida amb més equilibri, llibertat i plenitud.

Ángeles és autora de “La Magia de Atreverte a Ser” un llibre d’autolideratge que t’ensenya a transformar els teus patrons i creences limitant-se perquè siguis el líder de la teva vida personal i professional. Una guia pràctica mindset i eines personals per persones que volen passar de tenir una vida ordinària a una vida extra ordinària.

 

Foto Ángeles
Foto Teo

TEODOR DEL MAS

Especialista en Start-ups i captació d’inversió privada

Teodor va estudiar Economia a la UAB per posteriorment anar a la University of Technology, Sydney, a estudiar un Màster in International Business, amb una beca de la UAB.

Dedicat tota la vida al marketing, les compres i les vendes, a convèncer a persones, a trobar canals de venda i de negoci, a negociar amb clients i proveïdors. Li agrada dir que el paguen per pensar i per la seva capacitat d’imaginar un futur incert.

Especialista en preparar Start-ups per a rondes d’inversió seed i pre-seed i captar inversió privada. Amb més de 50 start-ups acompanyades fins a dia d’avui.

Teodor és autor de “Fer diners” un llibre que us ajudarà a sobreviure eficaçment en la presa d’infinitat de decisions econòmiques que conformen la vostra vida.

La meva missió és que assoleixis els teus objectius. 

CONTACTA'M I PARLEM!

  • Barcelona
  • 696131796
  • ariadna@gekko.cat
Trobem-nos i fem una primera valoració del teu cas, sense cost ni compromís!

FES UNA CONSULTA!